Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Ημερολόγια και φωτογραφίες των μαθητών του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων σας εύχεται Καλές Γιορτές γεμάτες αγάπη ,υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος έχει εκδόσει ημερολόγια του έτους 2012 , τα οποία και έχει διανείμει στους μαθητές.
Η τιμή του ημερολογίου (ψηφιακό διπλής όψης) ανέρχεται στα τέσσερα(4) ευρώ (με απόδειξη) και αποτελεί βασικό έσοδο για το ταμείο του Συλλόγου. Παρακαλούμε τους γονείς και κηδεμόνες που δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να το αγοράσουν , να το επιστρέψουν στα μέλη του Συλλόγου.

Επίσης για πρώτη χρονιά και έχοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες , σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ήδη παραλάβει τα φωτογραφικά πακέτα , τα οποία συμπεριλαμβάνουν :
-Δίπτυχο με ατομική φωτογραφία 10Χ15 και Ομαδική φωτό 10Χ15
-Ατομική φωτογραφία 15Χ21-Φωτογραφίες (6) διαβατηρίου

-Πορσελάνινη κούπα με φωτογραφία ατομική
τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ (με απόδειξη) και δεν θα διανεμηθούν στις τάξεις αλλά θα διατείθονται από την Δευτέρα 19/12/2011 έως και τις εορτές του Πάσχα, από το γραφείο του Συλλόγου , που βρίσκεται εντός σχολείου, τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών καθώς και κάθε Σάββατο (εκτός εορτών) από τις 11:30-14:00. Όποιος γονέας επιθυμεί ,το φωτογραφικό πακέτο του παιδιού του , παρακαλείται να απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου.