Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

«Κάλεσμα αλληλεγγύης»

Ο Σύλλογος Γονέων κάθε χρόνο και λόγω των εορτών παίρνει την πρωτοβουλία να ενισχύσει με την συνεισφορά σας, Συλλόγους ή οργανισμούς που προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά.

Φέτος , αντιμετωπίζοντας τις πρωτοφανείς και δυσάρεστες  αλλαγές στην ζωή μας ,έχει διαπιστώσει σε συνεργασία με την διεύθυνση του σχολείου , προβλήματα σίτισης και διαβίωσης αρκετών παιδιών και οικογενειών του σχολείου μας .

Παράλληλα με τις δικές μας ανάγκες , έχουμε δεχτεί έκκληση από τους Γιατρούς του Κόσμου  , για προσφορά τροφίμων , προκειμένου καλυφθούν ανάγκες σίτισης ανθρώπων που ζούνε στη Ελλάδα.

Προκειμένου ανταποκριθούμε στους συνανθρώπους μας ως ένδειξη αλληλεγγύης , σας καλούμε να προσφέρετε εθελοντικά , τρόφιμα συσκευασμένα (όχι ληγμένα) και κυρίως:

-          Γάλατα
-          Παιδικές τροφές
-          Ρύζι
-          Ζυμαρικά
-          Όσπρια
-          Λάδι
-          Κονσέρβες
-          Δημητριακά

Σε συνεργασία με την διεύθυνση και τους δασκάλους του σχολείου , οι οποίοι και έχουν διαπιστώσει τις ανάγκες των συγκεκριμένων μαθητών , θα γίνει διακριτικά η διανομή και διάθεση των τροφίμων στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Στην περίπτωση που η προσφορά των προιόντων είναι μεγάλη θα διατεθεί μέρος αυτής και στους Γιατρούς του Κόσμου.
        Οι γονείς μπορούν να δίνουν τις προσφορές τους στα μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι θα τα συγκεντρώνουν στο γραφείο μας , εντός του σχολείου, από Δευτέρα έως Παρασκευή ,κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών , καθώς και κάθε Σάββατο στις ώρες των δραστηριοτήτων (11:30-13:30).

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου