Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

Ομάδες Γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων προγραμματίζει τη λειτουργία Ομάδων Γονέων  , σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Δήμου.Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει 5 συνεδρίες και θα πραγματοποιούνται κάθε 15 ημέρες , πρωινές ώρες στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας (κάθε δεύτερη Τρίτη, 10:00 – 11:30 π.μ.) με συντονιστή ,σχολική ψυχολόγο της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου .

Το πρόγραμμα σχεδιάζεται σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία και την οικογένεια και θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη, την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, των δυσκολιών που παρουσιάζονται στην καθημερινότητα της σύγχρονης οικογένειας και στον ρόλο μας ως γονείς.

Σας ενημερώνουμε ότι τα έντυπα εκδήλωσης συμμετοχής,τα οποία σας έχουμε διανείμει , θα πρέπει να συμπληρωθούν και υποβληθούν στα μέλη του Συλλόγου ή στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας έως την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 , προκειμένου υποβληθούν στην υπηρεσία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου.
    Η συμμετοχή σας στις ομάδες αυτές, θα είναι μία ευκαιρία συνάντησης και επαφής για την διατύπωση προβληματισμών , συζήτησης και προβολής νέων ιδεών και λύσεων για τα σοβαρά προβλήματα που μας απασχολούν αυτή την κρίσιμη περίοδο.
Στην περίπτωση μη υποβολής των σχετικών εντύπων και συμμετοχής γονέων, δεν θα είναι δυνατόν να λειτουργήσουν οι Ομάδες Γονέων .

Με εκτίμηση
                                                                  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων