Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Οδοντιατρικός έλεγχος στο σχολείο μας

Σήμερα επισκέφθηκε το σχολείο μας, κλιμάκιο του Αττικού Νοσοκομείου,
ΙΑΚ Κερατσινίου και Παιδικής Πολυκλινικής Πειραιά και διενέργησαν οδοντιατρικό έλεγχο σε όλους του μαθητές μας. Εκτός από διαγνωση, δόθηκαν και συμβουλές για την στοματική υγιεινή των παιδιών. Όλες οι οδοντιατρικές εργασίες που χρειάζονται, μπορούν να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ, κατόπιν ραντεβού, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στο ΙΑΚ Κερατσινίου.

ΙΑΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
                        Καραολή & Δημητρίου 77 και 25ης Μαρτίου
                                            Πλατεία Ταμπουρίων
                                               Τηλ.2104002104
                                   Τετάρτη και Πέμπτη  09.00-12.00

Ενημερωθήκαμε επίσης, ότι στον ίδιο χώρο, κάθε Δευτέρα, διενεργείται εξέταση ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΩΡΕΑΝ, για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν.
Η λήψη γίνεται από εξειδικευμένη Μαία και τα δείγματα αποστέλλονται στο Αττικό Νοσοκομείο. Η απάντηση που δίδεται είναι πλήρης.
 Για ραντεβού επικοινωνήστε στο ίδιο τηλεφωνο κάθε Δευτέρα 09.00-12.00.

Το πρόγραμμα αυτό θα ισχύει τουλάχιστον, μέχρι τον Φεβρουάριο κι επειδή
η αναγκαιότητα της συνέχισης του προγράμματος αυτού, κρίνουμε ότι είναι απαραίτητη για τα παιδιά της περιοχής μας, θα αποστείλουμε εμείς, σαν σύλλογος γονέων, σχετικό έγγραφο με την ελπίδα της συνέχισης του.

Ευχαριστούμε πολύ τις οδοντιάτρους μας, για το έργο που επιτελούν.