Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Σχολικοί τροχονόμοι

Η απαίτηση και η προσπάθεια που κατέβαλε ο Σύλλογος μας για την ενεργοποίηση και στελέχωση της θέσης του σχολικού τροχονόμου είναι πλέον γεγονός . Από την Δευτέρα 17/10/11 οι σχολικοί τροχονόμοι βρίσκονται στις θέσεις , οι οποίες  έχουν υποδειχθεί από την τροχαία μετά και από σχετική ενημέρωση για τα καθήκοντα  και τις υποχρεώσεις τους . Οι θέσεις στις οποίες θα βρίσκονται είναι στις  διασταυρώσεις των οδών  Αναπαύσεως / Αγίου Παντελεήμονα , Μ.Μπότσαρη/Αγ.Παντελεήμονα (προσέλευση-πρωί ) , Σωκράτους/Αγ.Παντελεήμονα (αποχώρηση- μεσημέρι) .
Η διαγράμμιση των διαβάσεων δεν ολοκληρώθηκε λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του Δήμου , εργασία την οποία ευελπιστούμε να τελειώσουν με το πέρας των κινητοποιήσεων.
Παρακαλούνται οι γονείς και οι μαθητές να ακολουθούν τις διαδρομές και τις διαβάσεις όπου έχουν τοποθετηθεί οι σχολικοί τροχονόμοι.
Στους σχολικούς τροχονόμους έχει δοθεί η δικαιοδοσία για σημείωση των αριθμών κυκλοφορίας και αποστολή στην τροχαία , των αυτοκινήτων που παρακωλύουν την διέλευση των μαθητών και δεν υπακούν στις οδηγίες των σχολ. τροχονόμων.