Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Έναρξη εργασιών επισκευής της μόνωσης

Μετά από πιέσεις της Διεύθυνσης του σχολείου και τις κινητοποιήσεις του Συλλόγου μας (επιστολή διαμαρτυρίας-παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. στο Δημαρχείο ) ξεκίνησαν σήμερα , οι εργασίες επισκευής της μόνωσης του κτιρίου , έστω και προσωρινής μορφής , προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε και φέτος προβλήματα υγρασίας και διαρροής υδάτων στις τάξεις. Το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί στην οροφή του κτιρίου και στους αρμούς είναι μεγάλο και θα αντιμετωπιστεί με το καλύτερο δυνατόν τρόπο , όπως μας διαβεβαίωσε το συνεργείο του Δήμου.
Παρόν στην έναρξη των εργασιών ήταν ο κος Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Καθημερινότητας τους οποίους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και οι οποίοι ενημερώθηκαν για το σύνολο των προβλημάτων του σχολείου μας. Κατόπιν απαίτησης μας , μας διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει σήμανση επί της οδού Αναπαύσεως , θα τελειώσει η διαγράμμιση των διαβάσεων ,η οποία ξεκίνησε σήμερα , στους δρόμους Αναπαύσεως , Μ.Μπότσαρη , Σωκράτους και θα απομακρυνθούν οι κάδοι απορριμμάτων από την οδό Αγ. Παντελεήμονα (μαντρότοιχο σχολείου) και στην θέση τους θα τοποθετηθούν οι κάδοι ανακύκλωσης που βρίσκονται τώρα στην είσοδο του σχολείου. Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας μας διαβεβαίωσε ότι η απαίτηση μας , για διαμόρφωση της παιδικής χαράς δίπλα στο σχολείο και νηπιαγωγείο είναι εφικτή και θα δώσει εντολή για την έναρξη εργασιών. Επίσης δεσμεύτηκε ότι έως την Δευτέρα 17/10/11 θα μας έχει σταλεί χώμα για την κάλυψη των βράχων, που βρίσκονται ακάλυπτοι στον κήπο μεταξύ του σχολείου μας και του νηπιαγωγείου.
Οι υποσχέσεις πολλές , γεγονός είναι η έναρξη των εργασιών μόνωσης και διαγράμμισης των διαβάσεων . Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο των συνεργείων κ. Κατράκη και τους εργαζόμενους , για την ανταπόκριση τους στην έκτακτη και επείγουσα αυτή κατάσταση .
Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει να πιέζει και να διεκδικεί τις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης για τα παιδιά μας και θα ευχαριστεί όσους ανταποκρίνονται και δίνουν λύσεις στα προβλήματα μας.