Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Μορφές κινητοποίησης και διαμαρτυρίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6-10-11 , η Έκτακτη Γενική Συνέλευση Γονέων του Συλλόγου μας , με μεγάλη προσέλευση γονέων και κηδεμόνων ,γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια. Συζητήθηκαν τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν το σχολείο μας , τους μαθητές καθώς και το εκπαιδευτικό σύστημα και πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις :

1. Να κατατεθεί ενυπόγραφη επιστολή διαμαρτυρίας προς τις υπηρεσίες του Δήμου, αναφορικά με την πλημμελή αντιμετώπιση του προβλήματος της μόνωσης που αντιμετωπίζει το σχολείο μας.
2. Σε περίπτωση που οι Υπηρεσίες του Δήμου αδιαφορήσουν και τα προβλήματα συνεχίσουν να υφίστανται , θα απαγορεύσουμε την είσοδο των παιδιών στις αίθουσες και θα μεταβούμε γονείς και παιδιά στο γραφείο του Δημάρχου .
3. Να αναρτηθεί πανό διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί φέτος με τα βιβλία , καθώς και την μείωση των χρημάτων που διατίθονται στα σχολεία .
4. Να συμμετέχουμε σε πορεία διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών ,προς την διεύθυνση της Περιφέρειας .

Για οποιεσδήποτε ενέργειες και δράσεις αποφασιστούν θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων