Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσκληση για εθελοντική συνεργασία

Στα πλαίσια προγραμματισμού για έναρξη δραστηριοτήτων πέραν του σχολικού ωραρίου (Σαββατοκύριακο) και δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας που πλήττει τις οικογένειές μας, το Δ.Σ. του Συλλόγου εξετάζει την δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν τμημάτων δραστηριοτήτων με εθελοντική συμμετοχή των γονέων.

Παρακαλούμε όποιος γονέας επιθυμεί και κατέχει πιστοποιητικά ανάλογης ειδικότητας (γυμναστή, χορού, θεατρικής αγωγής, καλλιτεχνικών, μουσικής κ.α.) και προσφέρεται να παρέχει δωρεάν μαθήματα στα παιδιά μας για μία ώρα εντός του Σαββατοκύριακου, να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. μέχρι την Δευτέρα 03-10-2011.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου γνωρίζοντας τις πολλές ανάγκες του σχολείου μας, θα προσπαθήσει μέσω εθελοντικών πρωτοβουλιών και με την συνεργασία του Δήμου να επιλύσει όσα θέματα υπάρχουν και προκύπτουν.

Μέχρι σήμερα πολλοί γονείς έχουν βοηθήσει εθελοντικά, όπως:
Την εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών όλου του σχολείου από τον κ. Α. Νόου, τον ελαιοχρωματισμό της σκηνής από τον κ. Γ. Κόνδυλα, την κατασκευή πάγκων για το τμήμα εικαστικών από τον κ. Χ. Κυριαζίδη τον καθαρισμό των αιθουσών από διάφορες μητέρες του σχολείου, και πολλών άλλων πρωτοβουλιών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.