Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Χρώματα στο σχολείο μας

Χρώματα και ζωντάνια γέμισε η αυλή του σχολείου μας , από το βάψιμο των γηπέδων μπάσκετ και βόλεϋ κατόπιν πρωτοβουλιών του Συλλόγου μας και χρωμάτων που διέθεσε ο Δήμος μας . Ευχαριστούμε όσους συνετέλεσαν στο να εκτελεστούν οι εργασίες αυτές (Αντιδήμαρχο Παιδείας , ΔΗΚΕΠΑ , Δημοτική Κοινότητα Δραπετσώνας ) και κυρίως τους ανθρώπους του συνεργείου (υπεύθυνος Αναστασάτος Γιώργος ) .

Με τα χρώματα που περίσσεψαν ο σύλλογος, χρώματισε τα κουτσό που είχε φτιάξει πέρσι η γυμνάστριά
μας, για να δωσει μια ακόμη πιο ευχάριστη χρωματική νότα στην αυλή μας.

Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει τις προσπάθειες του και τις δράσεις του με την βοήθεια της διεύθυνσης και φυσικά την δική σας , για την όσο το δυνατόν αναμόρφωση του σχολείου μας και την αντιμετώπιση των κτιριακών προβλημάτων.
 Όσον αφορά το κύριο πρόβλημα της μόνωσης σας ενημερώνουμε ότι επιτροπή τεχνικών του Δήμου επιθεώρησαν ,  για ακόμη μία φορά το χώρο και συνέταξαν πόρισμα για τα προβλήματα που διαπίστωσαν. Από το γραφείο του κου Αντιδημάρχου Παιδείας ενημερωθήκαμε ότι συντάχθηκε και εγκρίθηκε μελέτη για την πρόχειρη επισκευή και λύση του προβλήματος . Δεν αρκούμαστε στα μπαλώματα , αλλά αναμένουμε με ανυπομονησία τα συνεργεία , προκειμένου έστω και πρόχειρα περάσουμε αυτό το χειμώνα , με τις λιγότερες συνέπειες .