Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και η Διεύθυνση του σχολείου μας ευχαριστεί το συνεργείο ψυκτικών που διέθεσε ο γονέας Αντώνης Νόου , προκειμένου γίνει η συντήρηση  των κλιματιστικών των τάξεων και όλου του σχολείου . Η συντήρηση των κλιματιστικών πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη σχολαστικότητα, με δωρεάν εργασία και υλικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απαίτηση του καθαρισμού και της συντήρησης προς τις υπηρεσίες του Δήμου , είχε γίνει απο την διεύθυνση του σχολείου απο το πέρας της προηγούμενης σχολικής χρονιάς και μόλις εχθές προσήλθε ένας υπάλληλος χωρίς να διαθέτει τα υλικά για τον καθαρισμό. Τον ευχαριστούμε για την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε και συμμετείχε στον καθαρισμό των εξωτερικών μονάδων.
Το σχολείο μας χρειάζεται παρόμοιες πρωτοβουλίες γονέων , παράλληλα με την υποχρέωση των υπηρεσιών του Δήμου για παροχή υπηρεσιών .