Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ήταν εκπληκτική η θεατρική παράσταση των παιδιών μας , που ανέβασαν το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη ''Το μεγάλο μας τσίρκο '' στην αίθουσα της πρόνοιας την Τρίτη 7 Ιουνίου . Συγχαρητήρια στους δασκάλους που συνέλαβαν αυτή την ιδέα και την οργάνωσαν τόσο καλά , ώστε τα παιδιά μας να βγάλουν το καλύτερο εαυτό τους και να αφήσουν άφωνους και εντυπωσιασμένους τους θεατές. Μεταξύ των εντυπωσιασμένων θεατών ήταν και ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής ο οποίος δήλωσε ότι βλέποντας  αυτά τα παιδιά , τα παιδιά της Δραπετσώνας , το μόνο που μπορεί να νοιώθει κανείς είναι υπερηφάνεια και ελπίδα για το αύριο. Παρών στην εκδήλωση ήταν επίσης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας ,η Δημοτική κοινότητα Δραπετσώνας , διευθυντές σχολείων και αντιπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Δραπετσώνας. Ευχαριστούμε  τις υπηρεσίες του Δήμου και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης.
Πιθανόν σε λίγες ημέρες να αναρτήσουμε σχετικό βίντεο .