Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

*Εισαγωγικές εξετάσεις για την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης*

Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης
Κύριος τροφοδότης των Επαγγελματικών Τμημάτων της ΚΣΟΤ, τα Προεπαγγελματικά Τμήματα λειτουργούν με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία παιδιών που έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό. Η εισαγωγή στα τμήματα πραγματοποιείται κατόπιν εξετάσεων, οι οποίες διεξάγονται κάθε Σεπτέμβριο και απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 ώς 17 ετών.

Εισαγωγικές εξετάσεις
Αιτήσεις για συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις των Προεπαγγελματικών Τμημάτων της ΚΣΟΤ που πραγματοποιούνται κάθε Σεπτέμβριο, γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία της Σχολής (Ομήρου 57), από τη 1 Ιουλίου ώς τις 6 Αυγούστου και από τις 16 ώς τις 31 Αυγούστου (Δευτέρα - Παρασκευή, 10:00 - 14:00).
Μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο της αίτησης από τη Γραμματεία της Σχολής ή μπορείτε να το κατεβάσετε εδω. Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από: α) πιστοποιητικό γέννησης β) βεβαίωση παθολόγου για την καλή γενική υγεία του παιδιού και γ) βεβαίωση ορθοπεδικού. Η υποβολή της αίτησης μπορεί να γίνει μόνο από τον κηδεμόνα του ενδιαφερόμενου.
Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να έχουν προηγούμενη εκπαίδευση στο χορό.

Τα αποτελέσματα τοιχοκολλούνται στην είσοδο της Σχολής υπογεγραμμένα από την Διευθύντρια της ΚΣΟΤ.

Η εγγραφή στα μητρώα της Σχολής πραγματοποιείται με την έναρξη του σχολικού έτους.
Τα αποτελέσματα τοιχοκολλούνται στην είσοδο της σχολής υπογεγραμμένα από την Διευθύντρια της ΚΣΟΤ.Η εγγραφή στα μητρώα της σχολής πραγματοποιείται με την έναρξη του σχολικού έτους.