Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Εκδηλώσεις ΔΡΟΜΩΝ ΖΩΗΣ

10+1 Χρόνια Δρόμοι Ζωής

Έκθεση, εργαστήρια, παιχνίδι, χορός, τραγούδι αλλά και ενημέρωση
στην εκδήλωση με αφορμή τα 10+1 χρόνια λειτουργίας στο Γκάζι της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δρόμοι Ζωής»
4 ημέρες γεμάτες δημιουργία, προσωπική έκφραση και μοίρασμα.

Διάρκεια: Πέμπτη 5 Μαΐου – Κυριακή 8 Μαΐου 2011
Ώρες λειτουργίας: 10π.μ.- 8μ.μ. και Κυριακή 10μ.μ.- 2μ.μ.
. Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»
(Ηρακλειδών 66 & Θεσ/νίκης, Θησείο), Αίθουσα Ισογείου
Εγκαίνια: Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 7 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

Οι Δρόμοι Ζωής , σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν στις 5,6,7 & 8 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο) με αφορμή τη συμπλήρωση των 10+1 χρόνων λειτουργίας τους.

Στη διάρκεια του τετραημέρου οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε εργαστήρια χορωδίας, ζωγραφικής, κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη, κούκλας, θεατρικού παιχνιδιού, μαγειρικής, μουσικής καθώς και σε εργαστήρια με θέμα το περιβάλλον.

Στον ίδιο χώρο θα εκτίθενται ζωγραφιές των παιδιών που απασχολούνται στο Κέντρο, κούκλες, μάσκες και σκηνικά που έχουν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά για τις ανάγκες των παραστάσεων που κατά καιρούς έχουν ανεβάσει, φωτογραφίες από τη λειτουργία του Κέντρου αυτά τα 10+1 χρόνια καθώς και αρχειακό υλικό από εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά των Δρόμων Ζωής θα παρουσιάσουν χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, θα παίξουν μουσική και θα τραγουδήσει η χορωδία του Κέντρου. Τέλος οι έφηβοι θα ζωγραφίσουν graffiti στον χώρο του αίθριου.

Εθελοντές αλλά και παιδιά του Κέντρου θα υποδέχονται τους επισκέπτες για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά της δημιουργικότητας την Πέμπτη 5/5, την Παρασκευή 6/5 και το Σαββάτο 7/5 (10π.μ.- 8μ.μ.), και την Κυριακή 8/5 (10π.μ.-2μ.μ.).

Ειδικά προσκεκλημένοι την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί θα είναι μαθητές από Δημοτικά σχολεία της περιοχής και τα ίδια απογεύματα παιδιά από άλλες οργανώσεις.
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμες και στο site των Δρόμων Ζωής www.dromoi-zois.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους:
Θώμη Μάνδηλα: 6948 40 89 96, Μπάμπη Κωστιδάκη: 6972 14 65 25,
Δρόμοι Ζωής: 210 34 74 218 (μόνο απογευματινές ώρες)
e-mail: ekdilosi2011@dromoi-zois.gr