Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Πασχαλινό «παζάρι» για τα παιδιά που νίκησαν τον καρκίνο

Πασχαλινό «παζάρι» για τα παιδιά που νίκησαν τον καρκίνο

Το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 6 Απριλίου 2011
Προετοιμάζοντας τα δώρα που θα προσφέρονται για την ενίσχυση του «Κυττάρου»
Ένα πασχαλινό «παζάρι», για την ενίσχυση όσων πάσχουν από καρκίνο, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.

Διοργανωτές είναι τα μέλη του συλλόγου «Κύτταρο», τα οποία, ως παιδιά ή έφηβοι, αντιμετώπισαν την ασθένεια του καρκίνου.

«Δημιουργήσαμε τον σύλλογο αυτό και του δώσαμε το όνομα ‘’Κύτταρο’’, εξαιτίας του κυττάρου εκείνου που κάποτε άλλαξε την υγεία μας και την ζωή μας. Σήμερα συνεχίζουμε τον αγώνα, για μας και για τους άλλους- για όλους μας σε αυτόν τον κόσμο», σημειώνει η διοίκηση του Συλλόγου, καλώντας τους Αθηναίους και τις Αθηναίες να επισκεφθούν το «παζάρι».

Στην εορταγορά τους τα μέλη του συλλόγου θα προσφέρουν λαμπάδες, χειροποίητα κοσμήματα, παιχνίδια, πασχαλινά είδη και δώρα, σπιτικές λιχουδιές, ενώ υπόσχονται και πολλές εκπλήξεις.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την συμπαράσταση και βοήθεια προς τα παιδιά και τους εφήβους που νοσούν και τους ενήλικες που έχουν νοσήσει από καρκίνο κατά την παιδική και εφηβική ηλικία.

Το πασχαλινό «παζάρι» του Συλλόγου Ενηλίκων με Εμπειρία Καρκίνου στην Παιδική & Εφηβική Ηλικία «Κύτταρο» διοργανώνεται το Σάββατο 9 Απριλίου (από 10 π.μ. έως 8 μ.μ.) και την Κυριακή 10 Απριλίου (από 10 π.μ. έως 6 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αίθουσα «Κόντογλου», ισόγειο)


TA NEA On-line - Πασχαλινό «παζάρι» για τα παιδιά που νίκησαν τον καρκίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας και οι παρατηρήσεις σας μας δίνουν ώθηση στο να γίνουμε καλύτεροι . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας .