Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Δωρεά στο Σύλλογο ΠΙΣΤΗ

Ο Σύλλογος μας στα πλαίσια της ανάπτυξης του πνεύματος συνεργασίας , ευαισθησίας και αλληλεγγύης μεταξύ των οικογενειών και θέλοντας να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές  Παθήσεις «ΠΙΣΤΗ» συγκέντρωσε το συμβολικό ποσό των 310 ευρώ το οποίο και αποφάσισε να διαθέσει ως δωρεά , κατόπιν συνεννόησης με το ΚΕΘ/Νοσοκομείου Ελπίδα  , αγοράζοντας ηλεκτρικές συσκευές για την παρασκευή φαγητού και πασχαλινά δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονται.

Την Μ.Τετάρτη 20 Απριλίου και περί ώρα 14:00 αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου, όπου και θα παραδώσει στην προϊσταμένη του τμήματος, παρουσία αντιπροσώπου του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ τα ανωτέρω.
Οποιοσδήποτε από τους γονείς θέλει να συμμετέχει στην επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουμε , παρακαλείται να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6983507439.
Ευχόμαστε στους γονείς και τα παιδιά τους, που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ελπίδα , καθώς και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ καλές γιορτές με κάθε ευχή συμπαραστάτη, στο δύσκολο και πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην κοινωνία.

Το Δ.Σ. του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων
   4ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας