Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας προσκαλεί την Παρασκευή 18/03/11 και ώρα 10:30 το πρωί , σε συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί, πριν δοθούν οι έλεγχοι προόδου των μαθητών ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας , με θέμα « Η οικογένεια στην σύγχρονη εποχή» .
      Ερωτήσεις και θέματα που απασχολούν την κάθε οικογένεια και κυρίως θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά μας και την διαβίωση τους στο σχολείο , θα συζητηθούν και θα απαντηθούν από συμβουλευτική ομάδα του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας  .
     Στην συζήτηση παρόν θα είναι  η Διεύθυνση και εκπρόσωποι των δασκάλων του σχολείου μας.
    Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους .Οι δοκιμασίες που κάποιοι συνάνθρωποι μας περνάνε και ίσως περάσουν και άλλοι θα χρειαστούν την υποστήριξη όλων μας. Ο Σύλλογος μας θα προσπαθήσει να συνδράμει σε αυτό τον σκοπό και να μας φέρει όλους πιο κοντά .Θα σας περιμένουμε έχοντας ζεστό καφέ και περιμένοντας την παρέα σας για μία συζήτηση ουσίας .

Με εκτίμηση
                                  Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων