Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

"ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ"

Καθαρά δευτέρα ! ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΠΕΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΧΑΡΤΑΕΤΟ (ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ) ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ , ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.
ΜΕ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥΣ ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΔΙΚΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΟΣΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ , ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
-ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ¨ΑΛΕΥΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΑΤΑ¨ , ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ , ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ¨ΠΟΛΕΜΟΣ¨.
-ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ , Ο ΒΛΑΧΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1830.
-ΣΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ¨ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ¨.
-ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ , ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ¨ΦΑΝΟΙ¨ ΚΑΙ ΤΑ ¨ΠΡΟΣΤΥΧΑ¨ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ