Σάββατο, 5 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02 ΜΑΡΤΙΟΥ , Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κος ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ , ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΚΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ , ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΗΔΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.
ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ  ΣΩΣΤΗ ΜΟΝΩΣΗ  ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ , ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ ,ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ , ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΊ.
ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ κου ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ,ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ  ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ .