Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Έκθεση Βιβλίου 2011

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει έκθεση βιβλίου στο χώρο του σχολείου μας από την Πέμπτη 31/3/11 έως το Σάββατο 02/04/11 όπου έχει καθιερωθεί και ως «Ημέρα του Παιδικού Βιβλίου».
   Το Σάββατο στα πλαίσια της έκθεσης θα παρουσιαστεί και θα μιλήσει στις 11:00 , ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων και ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος  θα παρουσιάσει το νέο του παιδικό βιβλίο με τίτλο : «ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris-Dakar» και θα διδάξει στα παιδιά τα μυστικά της κυκλοφοριακής αγωγής και όχι μόνο...
   Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης και της Παρασκευής , την έκθεση θα μπορούν να επισκεφθούν μόνο οι μαθητές του σχολείου μας.
   Το υπόλοιπο κοινό , γονείς ,φίλοι και επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση την Πέμπτη & Παρασκευή από ώρα 14:00 έως 17:00 και το Σάββατο από ώρα 10:00 έως 16:00 .
   Ανοίγουμε το σχολείο και σας περιμένουμε για ένα επιμορφωτικό διάλογο μεταξύ των μαθητών και του συγγραφέα , μέσα από μία διαδικασία που ανοίγει νέους ορίζοντες στη σχέση των παιδιών με το βιβλίο και την λογοτεχνία και μία ξενάγηση σε βιβλία παλιάς και νέας κυκλοφορίας  με χαμηλές τιμές για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν .

Με εκτίμηση
                                      Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων