Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Έγγραφο Συλλόγου προς Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αριθ.πρ. 02/26-01-2011

Λόγω σημαντικών προβλημάτων μόνωσης του σχολικού κτιρίου , έχει διαπιστωθεί σε περίοδο βροχοπτώσεων, εισροή υδάτων σε τάξεις μαθητών και διάβρωση τοιχωμάτων , σοβάδων και οροφών με εμφανή τα ίχνη μούχλας , με αποτέλεσμα τόσο οι μαθητές όσο και οι δάσκαλοι να παραμένουν σε αυτούς τους χώρους με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα τους από τυχόν πτώση σοβάδων και προβλημάτων υγείας από μύκητες λόγω της μούχλας.

Επειδή τα προβλήματα αυτά έχουν αναφερθεί τόσο από την ίδια την διεύθυνση του σχολείου όσο και από το σύλλογο μας κατά το παρελθόν σε προηγούμενες δημοτικές αρχές και η αντιμετώπιση ήταν πρόχειρη και αναποτελεσματική , παρακαλούμε στα πλαίσια των δικών σας αρμοδιοτήτων  για τις άμεσα δικές σας ενέργειες , με αυτοψία στο χώρο από εξειδικευμένο συνεργείο και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών.

Ο σύλλογος γονέων αντιπροσωπεύοντας τους γονείς και κηδεμόνες  είναι υποχρεωμένος να σας ενημερώσει ότι εάν δεν μπορέσει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα αυτό , δεν θα επιτρέψει  και θα αποτρέψει την είσοδο των μαθητών σε αυτές τις αίθουσες , για την προστασία των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και πιστεύουμε στην άμεση ανταπόκριση σας.